Produsele comercializate de Cadys.ro sunt realizate de S.C. Cadys TrendS.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str Valea Calugareasca, Nr 9, Bl Z4, Et 9, Ap 57, Sector 6, avand CUI 16996314, J40/19826/2004.

Toate produsele au o garantie de 30 zile (specificata in certificatul de garantie si autenticitate care insoteste fiecare produs). In acest timp, trimiteti un email catre office@cadys.ro cu datele dvs de identificare (nume, email, telefon) si produsul pe care l-ati comandat ca sa va putem identifica comanda (NU este nevoie de factura, certificat sau de ambalajul original). Va sunam si apoi va trimitem un curier care sa ridice produsul dvs, executam reparatia (spre exemplu refacem tivul ) si va trimitem coletul inapoi produsul reparat. Nu veti plati nimic pentru toate aceste operatiuni (nici reparatia si nici transportul dus-intors). Ca sa fie clar ne repetam: in timpul primelor 30 zile de la achizitie este gratuita orice raparatie cat si transportul pana la noi si inapoi la dvs.

Durata de viata a produselor poate fi extinsa si prin ingrijire corespunzatoare. Pentru aceasta aveti mai multe informatii in certificatele de garantie in sectiunea “Indicatii de intretinere si de folosire” si prin actiuni simple cum ar fi sa nu le spalati la masina automata.

Ne dorim foarte mult sa purtati cu placere creatiile noastre si sa va bucurati de produsele realizate de Cadys cat mai mult timp posibil. Daca aveti orice intrebare sau problema nu ezitati sa ne contactati pe office@cadys.ro sau la telefoanele 0724904090