Cum puteti returna produsele comandate?

  • produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului;
  • nu trebuie sa justificati decizia de retur, doar ca produsele sa nu fie deteriorate (urme de uzura prin purtare, urme de machiaj, deodorant, pete, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in instructiunile de intretinere);
  • trimiteti un email pe office@cadys.ro cu solicitarea de retur si un cont iban/nume pentru transfer ;
  • costul transportului de retur este suportat de dvs (va trimitem noi un curier sa ridice coletul – cost aproximativ17 lei). Alternativ puteti trimite dvs prin orice curier, dar nu prin Posta Romana. Daca optati sa trimiteti cu un alt curier nu puneti cu ramburs, deoarece coletul va fi refuzat.
  • banii va vor fi returnati in contul de card furnizat de dvs, dupa ce primim si verificam produsele.

In cazul in care produsul este deteriorat ne rezervam dreptul de a nu rambursa banii sau schimba cu un altul.

Adresa retur: Str. Int. Florin Butiri, Nr 3, Sector 6 Bucuresti
Destinatar: SC Cadys Trend  SRL

Garantie

Produsele comercializate de Cadys.ro sunt realizate de S.C. Cadys TrendS.R.L. cu sediul in Bucuresti, Str Valea Calugareasca, Nr 9, Bl Z4, Et 9, Ap 57, Sector 6, avand CUI 16996314, J40/19826/2004.

Toate produsele au o garantie de 30 zile (specificata in certificatul de garantie si autenticitate care insoteste fiecare produs). In acest timp, trimiteti un email catre office@cadys.ro cu datele dvs de identificare (nume, email, telefon) si produsul pe care l-ati comandat ca sa va putem identifica comanda (NU este nevoie de factura, certificat sau de ambalajul original). Va sunam si apoi va trimitem un curier care sa ridice produsul dvs, executam reparatia (spre exemplu refacem tivul ) si va trimitem coletul inapoi produsul reparat. Nu veti plati nimic pentru toate aceste operatiuni (nici reparatia si nici transportul dus-intors). Ca sa fie clar ne repetam: in timpul primelor 30 zile de la achizitie este gratuita orice raparatie cat si transportul pana la noi si inapoi la dvs.

Durata de viata a produselor poate fi extinsa si prin ingrijire corespunzatoare. Pentru aceasta aveti mai multe informatii in certificatele de garantie in sectiunea “Indicatii de intretinere si de folosire” si prin actiuni simple cum ar fi sa nu le spalati la masina automata.

Ne dorim foarte mult sa purtati cu placere creatiile noastre si sa va bucurati de produsele realizate de Cadys cat mai mult timp posibil. Daca aveti orice intrebare sau problema nu ezitati sa ne contactati pe office@cadys.ro sau la telefoanele 0724904090