POVESTEA NOASTRA a inceput in anul 2010

Luand contact cu oamenii dintr-un sat prahovean situat la mica distanta de Bucuresti – ramas parca neatins de modernizarea si industrializarea continua, am ramas placut surprinsi sa constatam ca acolo inca se pastreaza traditii si obiceiuri statornicite in timp si transmise prin viu grai din generatie in generatie, ca acolo inca se cos manual porturi populare romanesti cu multa rabdare, iscusinta si pricepere.

Atunci s-a infiripat ideea ca ar fi mare pacat sa lasam ca traditiile si acest mestesug – de a broda manual – sa se piarda, iar initiativa noastra este sa aratam tuturor iscusinta, priceperea si grija deosebita la detalii de care dau dovada oameni simpli, care pun mult suflet in ceea ce creaza, indiferent de articolul caruia ii dau viata: 

Ie tradionala, rochita brodata manual, ie traditionala pentru copii , fata de masa brodata manual, camasa de noapte brodata manual sau  marama traditionala.

Asa a inceput povestea noastra: fara sa avem cunostinte, relatii sau indrumatori care sa ne invete despre cum se face o afacere in acest domeniu, fara sa stim de unde ne putem procura materiile prime necesare, fara sa avem habar de cum trebuie formata si coordonata o echipa de mestesugari, precum si multe alte necunoscute fara raspuns.

Dar cu toate acestea proiectul a luat fiinta prin multa munca si implicare, alaturi de motivatia noastra de a imbina traditiile mostenite din generatie in generatie cu necesitatile si cerintele contemporane. Aceste produse pot fi purtate zi de zi, intrand in tendintele actuale vestimentare (ie traditionalaie pentru copii, camasa de noapte, marama), datorita caracterului unic al acestora, dar si datorita calitatii materialului care le fac usor de purtat mai ales in zilele sufocante de vara.

Si asa, motivati de aprecierea voastra, crestem si ne dezvoltam in fiecare zi,  diversificand in permanenta  gama de articole produse…